Innovatsioon läbi sordiaretuse

Pole juhus et RAPOOLIST on saanud üks suurimaid õlirapsi seemnetootjaid Euroopas. Rohkem kui 15% meie käibest on reinvesteeritud  uurimistöösse ja sordiaretusse.

RAPOOL rapsi seeme  on suurepärase sordiaretuse tulemus. Geneetilised parendused on andnud tulemuseks suure eelise saagikuses, haiguse- ja külmakindluses, ning õli kvaliteedis.

RAPOOL – rapsiõli seemne innovaatorid

Innovatsioon on RAPOOLIS traditsioon.  Esimese aretusprogrammiga tehti algust rohkem kui sajand tagasi.  See oli  õlirapsi seemne sordiaretuse sünd. Tänu nelja  sordiaretusettevõtte aastatepikkusele kogemusele,  arvukatele kogenud spetsialistidele ja  neljale sordiaretusprogrammile on RAPOOL ellu viinud  suure ja süsteemse sordiaretusprogrammi. RAPOOLI sordid eristuvad geneetilise mitmekesisusega ja on ainulaadsed.  Kõik tähelepanuväärsed uuendused  õlirapsi  kasvatamisel -  00-rapsist läbi MSL hübriidide erisortideni, koos vastava seemnetöötlemise tehnoloogiaga on toodud turule RAPOOLI poolt.  See ulatuslik oskusteave on teinud RAPOOLIST ülemaailmse liidri  õlirapsi seemne aretuse ja seemnekasvatuse tehnoloogia osas.

Aretades tulevikku

Et viia sordiaretuse eeliseid veelgi kõrgemale tasemele, on meil  laialdane partnerite ring üle maailma – alates sordiaretajatest kuni teadlaste ja  teadusasutusteni, kellega me pidevalt suhtleme.  Tänane kogemustepagas koos tulevikku suunatud visiooniga on võimaldanud RAPOOLIL kasvatada tippsaake andvaid sorte, mis  vastavad nii tänase päeva, kui ka tuleviku vajadustele.